Меган Маркъл с първо самостоятелно изявление след раждането

Продажбите на книгата на Меган са по-ниски от очакваното, сега тя ще дари 2000 екземпляра на училища, библиотеки и семейства в САЩ.

Въпреки че принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че ще си вземат почивка от работата, за да се съсредоточат върху семейството си, след като посрещнаха малката Лилибет, и двамата тази седмица имаха вълнуващи новини, свързани с каузите, които подкрепят.

Принц Хари първи обяви, че игрите “Invictus Games” ще се проведат през 2023 година с видео, разпространено в Instagram.

Меган пък наруши отпуската си по майчинство вчера, когато в официално изявление съобщи, че 2000 екземпляра от книгата й за деца “The Bench” ще бъдат дарени на училища, библиотеки и семейства с ограничени финансови възможности.

“След повече от година с непредвидени предизвикателствата за учениците и семействата навсякъде, херцогинята вярва, че пътят напред трябва да включва фокус върху благосъстоянието на обществата чрез храна, обучение, както и емоционална и психическа подкрепа”, гласеше изявлението, споделено чрез сайта на Archewell.

Според британските таблоиди книгата на Меган се представя зле на пазара и макар и да се е прогнозирало, че има потенциал да стане бестселър, в много обекти тя вече попада в секцията с намаленията.

Тези, които все пак си я купят, остават очаровани от малките лични моменти, които херцогинята е изобразила в нея. На една от рисунките е включено и как херцогинята си представя живота във вече четиричленното си семейство. На изображението баща и дете, Хари и Арчи, си играят заедно с кокошките им, а жена в гръб, репрезентираща Маркъл, държи бебе в слинг.