Кейт Бекинсейл се хвана с бившия годеник на Ариана Гранде

През последните дни все по-често се спекулираше, че актрисата и комикът са заедно, като този слух се потвърди когато двамата се появиха ръка за ръка след едно от участията на Пийт Дейвидсън.

Очевидно разликата помежду им – 20 години – не притеснява никой от тях, особено Кейт. Близък на актрисата сподели пред People, че тази връзка изглежда няма бъдеще: “Кейт не търси нищо сериозно. След като бракът й с Лен Уайзмън приключи, тя бе много наранена“.

Кейт Бекинсейл яде пиле и риба за перфектна фигура

Източникът допълни още, че актрисата иска просто да се забавлява като излиза на срещи: “Тя обича да получава внимание, особено от по-млади мъже. Това я кара да се чувства добре и не й пука какво мислят хората“.

Не е ясно кога точно е започнал романсът им и дали Пийт го приема по същия неангажиращ начин, но в Холувид сме станали свидетели на доста връзки, които започват спонтанно и не обещават нищо, а накрая издържат с години.

Ариана Гранде отмени годежа си и остана сама

Все пак и двамата са имали сериозни връзки в миналото – Кейт Бекинсейл бе женена за режисьора Лен Уайзмен в продължение на 12 години, докато Пийт бе сгоден за Ариана Гранде и въпреки че отношенията им приключиха доста бързо, в началото и те излизаха съвсем неангажиращо.

До къде ще се развие връзката на Кейт и Пийт и дали двамата само се забавляват за кратко, предстои да разберем.

Снимки: Profimedia

 

 

 

Fashion Gallery