Кейт Ъптън се снима без фотошоп за корица на списание

Кейт Ъптън стана една от малкото смели жени в днешно време, позволили техни снимки да бъдат от света, без да са обработвани с фотошоп.

“Много съм горда от този проект. В днешния свят всичко, което виждаме в социалните медии и списанията е обработено. Ние се сравняваме с тези фалшиви образи и това води до проблеми със самочувствието ни. Тази недокосвана с фотошоп корица може да бъде първата стъпка към по-различно виждане за женската красота”, споделя Кейт Ъптън в интервюто си за списание “Health”.

На снимките тя позира на плажа с леко разрошена от летния бриз коса, естествен грим и няколко неглиже тоалета. Кадрите излъчват женствената красота на модела и се чудим защо някога въобще й е трябвало фотошоп наистина.

Жената, обявена за най-секси жена в света през 2018, силно се е ангажирала с мисията да насърчи жените да се чувстват самоуверени и да спрат да се сравняват с другите. Такава е и идеята зад фитнес програмата й “Strong4Me”. Тренировките са разработени не само за да ни вкарат във форма, но и да ни накарат да се чувстваме дори в кожата си, да сме по-силни, здрави и щастливи.

Това е една от първите корици на списания, на които се появява звездата от раждането й през ноември миналата година. Малката Женевиев е първото дете на Кейт и съпруга й Джъстин Верландър.

Аланис Морисет посрещна третото си дете

Мила Йовович е бременна с трето дете

 

Popular