Мила Йовович е бременна с трето дете

Актрисата разкри щастливите новини с публикация в Инстаграм.

Мила Йовович сподели, че е бременна с третото си дете, само няколко месеца, след като разказа, че е претърпяла аборт във второто тримесечие.

“След като разбрах, че съм бременна преди 13 седмици, изпитах странна комбинация от чувства – пълно щастие и уплаха. Заради годините си и предишния аборт, не исках да се привързвам към това бебе. Не беше никак приятно преживяване през последните месеци – със семейството ми живяхме на тръни, чакайки за резултати от изследвания постоянно. За щастие, вече всичко изглежда наред и открихме, че съм благословена с още едно момиченце”, сподели в описанието под публикацията звездата.

Преди няколко месеца, във връзка със закона за забрана на абортите, тя реши да сподели историята покрай аборта си в четвърти месец от бременността.

“Наложи ми се да претърпя спешен аборт и ми казаха, че трябва да съм будна през цялата процедура. Беше най-страшното преживяване, през което съм преминавала до сега, все още имам кошмари от този ден”, разказа Мила.

Всъщност това е била и причината й да се обърне към здравословното хранене – искала е да се пребори с депресията, в която изпаднала след аборта, по естествен начин, без медикаменти. След няколко месеца усилени тренировки и диета със свежи плодове и зеленчуци, тя успяла да се справи с трудния период.

Мила Йовович една година по-късно

“Не ми се искаше да говоря за тази част от живота си, но след като разбрах за закона, който искат да въведат, не можах да замълча”, обясни защо е решила да сподели историята си актрисата.

Бебето, което очаква Мила сега, е от съпруга й Пол Андерсън, с когото актрисата има вече две деца – Евър, на 11 години, и Дашиъл, 9 години. Преди това тя е била омъжена за Шон Андрюс и Люк Бесон.

Ева Лонгория за раждането на 43