Кейли Куоко стана майка за първи път

Определено разширяваме списъка със звезди, които станаха майки през 2023 г. Е, сега дойде ред и на Кейли Куоко.

Звездата от „Теория за Големия взрив“ стана майка за първи път. На 30-и март се роди нейната дъщеричка, плод на любовта с партньора й Том Пелфри. А съобщението, както от всяка звездна майка, можеше да дойде само чрез социалните мрежи.

За актрисата това е първа дъщеричка, появила се след поредица от сложни събития в любовния й живот.

Всъщност от 2007 до 2009 г. Кейли Куоко бе във връзка с колегата си, актьора Джони Галеки, но явно любовта им не бе предопределена да продължи вечно.

През 2013 г. тя се омъжи за тенисиста Райън Суийтинг. Двамата се разведоха през 2015 г.

През 2018 г. тя се омъжи за Карл Кук, с когото се разведе през 2021 г. Именно през същата година се запозна с колегата си Том Пелфри, който я направи горда майка на дъщеричка.

Кейли Куоко сподели поредица от снимки с новороденото бебе в Instagram

“Представяме Ви Матилда Кармайн Ричи Пелфри, новата светлина на нашия живот!”, написа щастливата актриса в социалната мрежа.

„Много сме щастливи и благодарни за това малко чудо. Благодарим на лекарите и на целия здравен персонал. Благословени сме невероятно“, сподели звездата, завършвайки с посвещение към партньора си: „Том Пелфри, не мислех, че ще се влюбя още повече в теб, но е така.“

Актьорът също не пропусна да представи дъщеричката си чрез социалните мрежи. „Ти си Душата на Вселената. И името ти е Любов“, написа той, споделяйки първи кадри на новороденото момиченце.

„Сърцето ми е изпълнено с любов и благодарност за това чудо… Вечно благодарен за силата и смелостта на моята сродна душа и най-добра приятелка Кейли Куоко. Вие сте невероятни“, написа Том Пелфри в Instagram.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейли Куоко е бременна с първото си дете

Hero Slider