Кейли Куоко е бременна с първото си дете

Новината бе обявена този вторник от влюбената двойка в акаунтите им в Instagram. Торта с розова глазура, бебешки дрешки, тест за бременност и чаровно коремче… Специално за повода 36-годишната актриса сподели поредица от симки.

„Нашето момиченце ще се появи през 2023 г. Аз съм повече от благословена и толкова щастлива. Обичам те, Том Пелфри“, добави Кейли към снимките.

„И тогава всичко стана още по-добре. Обичам те повече от всико, Кейли Куоко“, сподели междувременно 40-годишният американски актьор в друг пост, на който е заедно с любимата си жена.

Кейли Куоко и Том Пелфри се запознаха миналия април на премиерата на „Озарк“

Това е и сериалът, в който въпросният актьор участва. „Сякаш ангелите започнаха да пеят. Казах си „Алилуя!“ Беше много вълшебно и перфектно“, разкри звездата от „Теория за Големия взрив“ в интервю.

Ръка за ръка, двойката направи първата си публична проява миналия май, когато продуцентът Грег Берланти получи първата си звезда на холивудската Алея на славата. Няколко месеца по-късно дуото присъства на церемонията по връчването на наградите Emmy.

Кейли Куоко бе номинирана за наградата „Главна актриса в комедиен сериал“ за ролята си в „Стюардесата“. Междувременно Том Пелфри бе номиниран в категорията за „Най-добра изява в драматичен сериал“ за ролята си в „Озарк“.

Преди връзката си с Том Пелфти, Кейли Куоко бе омъжена за първи път за тенисиста Райън Суитинг, между 2013 и 2015 г. След това тя се омъжи за Карл Кук през 2018 г., преди да се разделят през 2021 г. А през април 2022 г. актрисата публично обяви намерението си да не се жени отново.

Е, каквото и да е решила, очевидно е много щастлива с новия си партньор. Пожелаваме им много любов и леко раждане.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В дома на Кейли Куоко