Кевин Спейси се подлага на лечение

Кевин Спейси, който бе обвинен в сексуални посегателства, възнамерява да премине през медицински прегледи и да се подложи на лечение.

Това заяви негов говорител пред изданието Variety. Той допълва, че Спейси си е взел почивка, за да може да се яви пред лекарите.

Кевин Спейси обяви, че е гей

Скандалът около актьора се разрази, след като в края на октомври американският актьор Антъни Рап го обвини в сексуално посегателство, което се случило преди 30 години. Тогава Спейси заяви, че не си спомнял за случката и се извини за инцидента, след което обяви, че е гей. След това носителят на “Оскар” беше обвинен в още няколко случая, в частност от мексиканския актьор Роберто Кавасос, от американския режисьор Тони Монтана и от британския барман Даниъл Бийл.

Спират “Къща от карти” заради скандала с Кевин Спейси

Впоследствие осем души, част от екипа на хитовия сериал “Къща от карти”, разкриха, че актьорът ги е подлагал на сексуален тормоз. Помощник-продуцент разказва за случай, в който се возил в кола със Спейси и той пъхнал ръката си в панталона му. “Бях в шок. Той бе най-влиятелната фигура, на върха на стълбичката, а аз в дъното. Не знаех какво да правя”, споделя той.

След тези поредни разкрития, агентът и публицистът на Спейси обявиха, че прекратяват отношенията си с него.