Кенджи Жирак с нова песен за дъщеричката си Ева

На 2-ри септември Кенджи Жирак се завръща отново към музиката с нова песен. 26-годишният артист е вдъхновен от личния си живот и създава ново заглавие, посветено на раждането на първото му дете през изминалия януари. Певецът стана баща на момиченце на име Ева Алба, което той споделя с мистериозната си спътница.

В понеделник Кенджи се завърна и в социалните мрежи, за да разкрие първи откъси от новия проект. „“ЕВА“ – Това заглавие е толкова специално за мен…“, написа той към публикацията си.  За да илюстрира бъдещия хит, певецът избра да разкрие лична снимка, на която той се появява с малката си дъщеричка.

От самото начало, неговите приблизително 2,3 милиона последователи показаха своя ентусиазъм от идеята за нова и толкова скъпа за него песен. По време на интервю от миналия юни, изпълнителят сподели, че се радва на своята „прекрасна“ дъщеря, неговата „принцеса“ и това ново бащинство, което се надява да запази от медийното внимание.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kendji Girac (@kendji)

„Разбирам, че е интригуващо, но аз избрах да не става достояние на всички. Ако исках да говоря за това, щях. Работата си е моя работа. Останалото зависи от мен“, обяви певецът. В момента той е и в ролята на жури в „The Voice Kids“, 8 години след като самият той бе избран за победител във версията за възрастни.

Кенджи Жирак иска дъщеричката му да живее добър живот

Артистът споделя, че бащинството е нещото, което напълно е променило живота му. Младият певец не иска нищо в живота на дъщеря му да липсва. „Единствената ми цел е да предложа на дъщеря си достатъчно добър живот, като моя. За мен много важно е предаването на ценностите, които аз самият получих от родителите си.“

Е, очакваме с нетърпение новия личен сингъл на звездата, а до тогава можем да видим кадрите, които певецът сподели в Instagram профила си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kendji Girac (@kendji)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тейлър Суифт обяви новия си албум след победата на MTV VMA 2022