Гаджето на Ким Кардашиян е готов да стане баща

Пийт Дейвидсън даде интервю за Кевин Харт, в което заяви, че вече наистина няма търпение да има деца.

Пийт е американски комик, но стана доста известен откакто е гадже на Ким Кардашиян.

“Определено Ким ми помогна да се опозная още по-добре и да разбера, че съм семеен човек… Това е моята цел, която още не съм постигнал – искам да имам дете. Това е моята мечта”.

 

Комикът заяви, че смята бащинството за “забавно нещо”, което ще му позволи да стане по-добър човек.

“Много се вълнувам и точно за това се подготвям в момента. Просто се опитвам да бъда добър и да се развивам и да ставам още по-добър, така че когато това се случи, да ми е по-лесно”.

Дейвидсън също разказа и за това как трудното му детство е повлияло на творческия му път. Той сподели, че на седемгодишна възраст той загубил баща си, който бил пожарникар и загинал по време на терористичната атака на 11 септември 2001 г.

Заради това събитие Пийт изпаднал в депресия и следващите години били трудни за него.

“Казвам на приятелите си, че през цялото време си мисля: “Ако всичко беше наред, ако детството ми беше хубаво, вероятно щях да работя като строителен работник в Стейтън Айлънд.” Бих бил най-щастливият човек на света, но всички неща, които ми се случиха ме накараха да обичам комедията”.

Припомняме, че Пийт се запозна с Ким през есента на 2021 г. Оттогава са и двойка. Комикът прекарва много време с четирите деца на звездата и си е направил татуировка с инициалите на Ким и на нейните деца. На надписа още пише “Моето гадже е адвокат”, тъй като Кардашиян скоро се дипломира по специалността.