Келан Луц от “Здрач” се ожени

Сексапилният Келан Луц разтопи не едно и две женски сърца (включително и нашите) докато беше в България, но ето че той вече излиза от графата на най-желаните ергени.

Звездата от “Здрач” сподели, че вече е женен мъж. Той се похвали с новината в социалната мрежа Instagram, споделяйки кадър със своята съпруга Британи Гонзалес. На снимката двамата държат своите паспорти, а на кориците им пише “господин” и “госпожа”.

“Денят на благодарността е най-любимият ми празник от всички. Опитвам се да живея с благодарност и да оценявам ежедневно всичко, което имам в живота си. Тази година е най-добрата година от всички и съм изключително благодарен да се хвърля във всички приключения на живота с най-добрия си приятел и жена мечта! Благодаря на Бог! Обичам те толкова много, Британи.”

Малко по-късно госпожица Гонзалес промени името си в социалните мрежи и вече се представя като Луц.

Келан Луц: Обичам шопска салата, но не и чалга

Келан Луц: Търся си съпруга!

През 2015 година Луц сподели, че вече е готов да се задоми и търси жената на живота си. “Търся си съпруга. Искам да намеря потенциална жена, с която да мога да създавам спомени, да сме сгодени в продължение на няколко години и да започна такъв тип живот”, каза тогава актьорът. Миналия октомври той сподели, че вече е открил жената с главно Ж.