Келан Луц: Обичам шопска салата, но не и чалга

Звездата от “Здрач” Келан Луц, който в момента снима последния си филм в България, се появи на парти на списание Maxim и Walltopia в София.

Естествено, там бяхме и ние от MissBloom. А чаровният Келан беше супер мил и с удоволствие поговори с главния ни редактор Петя Бондокова за това как минава престоят му в България. 
Келън и Део, който беше водещ на събитието
Актьорът се появи на партито на списание Maxim в Paradise Center, където снощи беше официалното откриване на супер модерна зала за боулдър катерене – Boulderland. Келан пристигна в компанията на продуцента Лес Уелдън и Дияна Любенова. Макар и видимо да беше леко уморен, идолът на тийнейджърките не отказа на никого снимка или автограф. Той пристигна на събитието облечен спортно, с дънки, сако и каскет, заради който първоначално малко от гостите успяха да го разпознаят. Само след няколко минути обаче, любимият ни “вампир” беше обграден от желаещи да се щракнат с него. 
Келън и главният редактор на Miss Bloom Петя Бондокова
За колко време си в България? 

Ами, аз съм тук за втори път, като този път снимаме “Expendables” и ще остана общо пет месеца. Така че може да се каже, че съм в България повече, отколкото съм у дома в Щатите. Но това ми харесва, така имам възможност да обиколя и да усетя атмосферата на мястото. Харесва ми да излизам и да се срещам с най-различни хора. На снимачната площадка работим много здраво и винаги ми е приятно, когато остане време с екипа да излезем, да се видим в хора. Нашият продуцент Лес Уелдън ме доведе тук тази вечер. 
Келън с нашата стажантка Диляна Табакова

Разбра се, че си ходил и на Златни пясъци… 

И ти ли си го чела? Разбрах, че вестниците са писали за това, но не съм виждал нито една статия. Така е, бях на Златни пясъци и във Варна. Много ми хареса. Беше забавно, защото повечето местни хора не ме разпознаваха. Когато заговарях на английски, ме питаха от къде съм. Казвах: “От Америка”. А те: “Хубава работа, както правиш тук чак от Америка, ние даже вече не сме в сезон!” (Смее се). Точно това ми достави удоволствие, че активният сезон беше свършил и имаше спокойствие, можех наистина да опозная и усетя тези места. Варна много ми хареса. 
Нашият Мениджър продажби Благомира Василева с Келън
Излизаш ли по заведения вечер, когато си в София? 

Да, ходил съм в Planet, в Night Flight, а веднъж в Sugar танцувахме цяла нощ. Но най-много ми харесва храната. Зеленчуците са невероятни! Толкова са свежи! Например доматите в Америка изобщо нямат такъв вкус.

А опита ли някакви типични български ястия? 

Да, шопска салата! Хареса ми. Разбрах и че чалгата е нещо много типично. Нооо… не е точно моето нещо. (Смее се.) Не съм много по тези танци.
В Америка всички те познават и папараците те следват на всяка крачка. Успя ли да се насладиш на повече спокойствие тук? 

О, да, определено! Тук много хора ме разпознават, снимат ме, искат автограф, но това е окей. Няма нищо общо с папараците в Америка. Знаеш ли, странното е, че в Америка на практика съм си у дома, но в същото време заради известността нямам никакво спокойствие. Точно това успях да получа тук. Затова се чувствам все едно България е моят нов дом! (Смее се.) 
Ще ни разкриеш ли какво ти предстои след края на снимките на “Expendables”? 

Почивка! Работих страшно много и определено следващото нещо, което ще направя, е да си взема почивка. 
Планирал ли си къде ще отидеш? 

О, да! Понеже съм в тази част на света, много ми се иска да отида до Майорка, до Рим, Венеция. Много искам да видя и Хърватска. 

И един последен въпрос – какво би казал на феновете си тук, в България? 

Хмм… Знаеш ли, България много ми харесва, а чувам, че много хора я напускат. Но аз мисля, че трябва просто да градят. Да градят в своите родни градове, да се трудят, да бъдат изобретателни. Следвайте собственото си чувство и правете така, че нещата да се случват!
Интервю: Петя Бондокова
Харесайте MissBloom.bg във Фейсбук за най-горещото от света на звездите всеки ден!
Роузи на гости при Стейтъм в България
Мадона пусна скандално видео в YouTube
Колаборацията на годината – Isabel Marant и H&M