Кайли Дженър разкри първи снимки на сина си

Факт е, че Кайли Дженър все още не е разкрила новото име на сина си. Тя обаче публикува първи снимки на детенцето, което вече е на девет месеца. Най-младата от клана Кардашиян-Дженър сподели в понеделник поредица от снимки в профила си в Instagram, на които се вижда малката къдрава косичка на нейното деветмесечно момченце.

На кадрите са и близо 5-годишна дъщеричка на Кайли Дженър – Сторми и приятелят й, рапърът Травис Скот

Няколко седмици след раждането, риалити звездата разкри в история в социалната мрежа, че синът й вече не се казва Улф Уебстър. „Просто не чувствахме, че това е името. Исках да го споделя, защото продължавам да чета Улф навсякъде“, написа тя, за да изясни тяхното финално решение.

В последния епизод на втори сезон на „Кардашиян“, 25-годишната медийна звезда разкри, че името на детенцето й е все същото. „Тази година бе много трансформираща за мен. Има толкова много неща, които наистина ме карат да прекарвам повече време с моите дечица, но наистина искам да се отдам и на работата си… Ще ви уведомя, когато името на сина ми се промени. Може би в сезон 3“, изпусна тя пред камерата. Следователно това ще се случи само след няколко месеца.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян и Кайли Дженър блестят на Baby2Baby Gala