За целувките между Кари и Ейдън в сезон 2 на „And Just Like That“

Очевидно все още съществува любов между Кари и Ейдън. След кадъра на разходката ръка за ръка, публикуван точно преди месец, ето я снимката, която потвърждава чувствата и премахва всички досадни спойлери в следствие на постовете в Instagram.

Кари и Ейдън ще бъдат главните герои на сезон 2 на „And Just Like That

И това се потвърждава не само от най-новите #instapics, но и от многото снимки на целувки, жестове и погледи, заснети на снимачната площадка тези дни.

Очевидно Кари и Ейдън, които се обичаха 22 епизода, но той винаги оставаше в сянката на Mr.Big, най-накрая ще си дадат втори шанс, за радост на тези от вас, които винаги са били част от #teamAidan.

Сара Джесика Паркър публикува кадри, които веднага се превърнаха в сензация в профила й в Instagram. Мис Брадшоу и нейният бивш, изигран от Джон Корбет, се целуват на оживена улица в Манхатън, след което се взират страстно и се прегръщат, официално поставяйки началото на ера 2.0 на Кари и Ейдън.

Джон Корбет се завръща е сериала и го прави с главна роля

Шастливият край за бившата двойка изглежда е най-акредитираният начин за завършване на любовната сага, но за да получим повече отговори, просто трябва да изчакаме излъчването на новите серии по HBO Max, чиято дата обаче все още не е известна.

Снимките се озоваха и в официалния акаунт на сериала, който се шегува с разликата в ръста между Сара и Джон: „And Just Like That… Кари отново е на крака“.

На 13 януари HBO Max публикува първа снимка на двойката, като прикани последователите: „Шшш, не казвайте на никого.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сара Джесика Паркър потвърждава началото на снимките на „And Just Like That 2“