Сара Джесика Паркър потвърждава началото на снимките на „And Just Like That 2“

Самата Сара Джесика Паркър обяви, че вече се работи по втория сезон на „And Just Like That 2“. Звездата от продължението на поредицата „Сексът и градът“ сподели в социалните си канали снимка от четенето на сценария, който предвещава началото на снимките на първия епизод на сериала.

„Само толкова. Засега“, написа Сара Джесика Паркър в Instagram под началната страница на сценария. Е, очевидно официално стартира новият сезон на шоуто, в което отново ще станем свидетели на еволюцията в живота на Кари Брадшоу, Шарлот Йорк и Миранда Хобс. Но без участието на тяхната приятелка Саманта Джоунс, чиято героиня в ролята на Ким Катрал дори няма да се появи в сериала.

Сара Рамирес, която в актьорския състав на рестарта на „Сексът и градът“ играе Че /новата партньорка на Миранда, заради която бившата адвокатка решава да сложи край на брака си със Стийв/, публикува снимка, разкриваща кориците на сценариите на първите два епизода от втория сезон на сериала.

Ще станем ли свидетели на завръщането на Джон Корбет в „And Just Like That 2“?

Изглежда, че към актьорския състав може да се завърне Джон Корбет, бившият на Кари. Завръщане на дизайнера, което, ако бъде потвърдено, може да стане почти необходимо след перипетиите, които сполетяха главния герой Крис Нот, който не само почина по време на първия епизод, но също и бе съкрушен от ужасен сексуален скандал, който засенчи и излъчването на продължението на „Сексът и градът“.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Сара Джесика Паркър и оптимизмът срещу стареенето