Ще повярвате ли, че тази жена има 7 деца?

Първото си дете Джесика Енслоу ражда, когато едва е на 19. 24 години по-късно тя вече е горда майка на 7 деца и изглежда наистина изумително. А често дори я бъркат за сестра на някоя от по-големите й дъщери.

Всички майки знаят, че бременността се отразява върху тялото и след раждането борбата за отслабване започва, а Енслоу има доста опит с качване и смъкване на килограми през повече от половината й живот.

След като през 2013 г. на бял свят се появява и най-малкото й дете, Джесика осъзнава, че не може да позволи килограмите да контролират живота й. “Прибрах се от болницата и веднага си сложих дънките отпреди бременността, за да осъзная, че мога да ги вдигна само до средата на бедрата. Тогава ме хвана доста страх и наистина се депресирах”, откровена е Енслоу.

Едва в началото на 2017 г. тя решава, че трябва да направи коренна промяна. За целта са й помогнали съпругът й и по-големите им деца. Тя е започнала да ходи редовно на фитнес, а преди това е хапвала течен шоколад всеки ден и от време на време се е упражнявала вкъщи. “Преди непрекъснато ядях течен шоколад, слагах го на филийка и върху бананите си. Това започна силно да се отразява на фигурата ми и накрая се наложи да променя навиците си”, разкрива тя.

Сега майката на 7 деца ходи на фитнес 3 пъти в седмицата, а всеки понеделник става по-рано, за да направи своето кардио, докато децата й са на училище. Енслоу е променила коренно и тренировъчния си режим – преди е залагала само на кардио, а днес на силови тренировки.

Джесика споделя, че залага на интуитивното хранене и се е самотренирала да спре да яде преди напълно да се е заситила. С всяко хранене тя приема една голяма чиния с протеини, овесени ядки, плодове и пълнозърнест хляб. Многодетната майка разкрива, че не си позволява забранени храни, защото метаболизмът й просто не можел да се справи с тях.