Защо Кание Уест промени профилната си снимка в Instagram?

Последователите на Кание Уест тази сутрин вероятно са се събудили с мисълта, че са започнали да следват Крис Дженър по погрешка. Но всичко е наред, ако изобщо може да се каже така. Кание всъщност промени снимката на профила си в социалната мрежа, като замени черния си стикер със снимка на бившата си тъща, която бе обект на социалната му омраза последните два месеца.

Дали това не е поредната атака от страна на Кание?… Не, очевидно този път става дума за демонстрация на обич и уважение. Не можем да повярваме.

Самият рапър го обяснява в своите истории, където между задкулисието и истината, той допълни, че неговият жест има за цел да промени „историята“ на взаимоотношенията им.

Да кажем, че Кание е непознат на тези безсмислени жестове и честно казано не очакваме това примирие да продължи особено дълго. Да видим в какви срокове бившият на Ким Кардашиян ще се върне в атака.

Какво още сподели Кание Уест?

„Публикувах Крис с мисли за мир и уважение“, написа Йе в сряда вечер, преди да добави: „нека променим историята“.

По-рано този месец Кание се завърна в Instagram след кратко отсъствие, породено от изказвания срещу Ким Кардашиян между враждата с партньорите на Yeezy, Gap и Adidas.

Той сподели текстови съобщения между него и Ким, включително едно, за което се казва, че е от Крис и го моли да напусне.

„Не позволявайте на Крис да ви вкара в нейните игри, така както тя направи с Кайли и Ким“, написа Кание. „Холивуд е гигантски публичен дом, порнографията унищожи семейството ми, справям се със зависимостта“, сподели още американският рапър в Instagram.

А след това добави: „Няма да позволя това да се случи с Норт и Чикаго.“

Малко след тази случка се появи ново съобщение, за което се твърди, че е от Крис Дженър. „Кажете му да спре да споменава името ми. Почти на 67 години съм и невинаги се чувствам страхотно и това ме стресира безкрайно“, пише в него.

Междувременно Йе е наел нов адвокат, който да го представя при развода му с Ким. Това е шестият му адвокат до момента. Сега става въпрос за известния Робърт Стефан Коен. Минали негови клиенти са Крис Рок, Рупърт Мърдок и Мелинда Гейтс, която той представлява при развода й с Бил Гейтс.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кание Уест с поредна неуместна съпоставка