Какво знаем за 3-годишната връзка на Тейлър Суифт

Нито Тейлър,  нито Джо Алуин коментират своята връзка пред пресата и точно това прави отношенията им страхотни.

До сега винаги, когато Тейлър Суифт е започвала нова връзка, сме разбирали почти мигновено и тя не си е правила труда да крие никое гадже. В този случай, обаче, всичко е различно. За щастие, източник за списание People разказва какво всъщност се случва зад кулисите между тях.

“Те излизат наистина сериозно и вече спокойно говорят за бъдеща сватба. Джо подкрепя Тейлър в кариерата й и в политическите й нагласи напоследък. Точно това харесва тя в него – той е спокоен, подкрепящ и разбиращ”, разкри източникът.

Той не беше единственият приятел на двойката, който проговори за звездната двойка. Друг източник допълни историята: “Всички харесват Джо. Има нещо особено в него, което го прави приятна и проветрива личност. Той прави Тейлър щастлива и е трудно да си представим вече бъдеще, в което двамата не са заедно. Нейното семейство също го харесва и одобрява.”

До колкото знаем, двамата излизат заедно поне от три години и през цялото време се опитват да поддържат възможно най-тихи отношенията си. Алуин е британец и средно известен актьор. Източниците разказват, че той не търси слава, но обича актьорството, затова приема по-малки роли.

Тейлър Суифт разказва за враждата с Ким и как това е повлияло на психиката й

Самата Тейлър Суифт е коментирала връзката си само веднъж пред The Guardian, ако не броим текстовете на песните й също. В интервюто си тя казва: “Научих се, че ако започна разговора за връзката си, хората ще си помислят, че и те могат да обсъждат отношенията ми, а не е така. Има граница, която, ако бъде прекрачена, нещата излизат извън контрол.”

Тейлър Суифт отново спечели наградата за най-добро видео… този път Кание нямаше коментар

Проблемът с музиката на Тейлър Суифт се разви по “най-лошия сценарий”