Тейлър Суифт отново спечели наградата за най-добро видео… този път Кание нямаше коментар

Точно 10 години след инцидента на наградите VMA, когато Кание Уест прекъсна награждаването на Тейлър Суифт за най-добро музикално видео, тя отново се прибра със същия приз.

Вчера кулминацията на вечерта беше изпълнението на Тейлър Суифт с две от най-новите й песни “You Need To Calm Down” и “Lover”, както и самото й награждаване.

В благодарствената си реч тя направи малка препратка към намесването на Кание през 2009 с думите: “Искам само да отбележа, че за тази награда са гласували феновете”, намеквайки, че е неоспоримо заслужена. След това тя избра да се съсредоточи върху каузата зад песента и видеото, а именно равноправието между половете.

Тейлър Суифт разказва за враждата с Ким и как това е повлияло на психиката й

Другите големи победители на наградите тази година бяха Ариана Гранде, обявена за изпълнител на годината и Били Айлиш с наградата “Най-добър нов изпълнител”. За песен на годината беше избран хита Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus – “Old Town Road (Remix)”, а Шон Мендес и Камила Кабейо спечелиха две награди за общата си песен.

Тази година имаше и нова специална награда за “Моден деец на годината” и тя беше спечелена от Marc Jacobs за заслугите му в индустрията.

Биби Рекса счупи VMA наградите с тяло

She’s Fierce: Адриана Лима