Как Дженифър Лопес се готви за турнето

На Дженифър Лопес й остава съвсем малко време до първия концерт от турнето й “It’s my party”. И по повода тя реши да ни покаже как протичат репетициите й.

Представленията на Джей Ло винаги са изпипани до последния детайл – с перфектна хореография и внимание към детайла. Затова и с наближаването на първия концерт от турнето, Дженифър Лопес се подготвя все по-усилено.

Изпълнението ще бъде на 7-ми юни във Финикс, Аризона, така че й остават още две седмици, което имайки предвид останалите ангажименти на певицата, са много малко. Съвсем разбираемо е на репетициите да става напрегнато, но изглежда че звездата се справя страхотно под стрес. Поне така изглежда от кадрите, които ни сподели в youtube канала си.

На тях тя и нейният хореограф разказват как протичат обикновено подготовките и ни дават възможност да видим част от професионализма им. Дженифър търси да постигне възможно най-перфектния резултат и затова се разпорежда с танцьорите, точно като в предаването си “World of Dance”.

Дженифър Лопес прави и халата за баня стилен

Освен тези кадри виждаме и малки догадки какво да очакваме от концертите й. През почти цялото й видео Лопес размахва кристален бастун, който прилича на част от декора на песента й “Medicine”.

Вижте цялото видео тук и потърсете още подсказки за бъдещите изпълнения:

Дженифър Лопес е модната икона на годината

От 6:00 до 22:00: Един ден на Дженифър Лопес