Jonas Brothers получиха звезда на Алеята на славата

Братята Джонас получиха 2475-ата звезда на Алеята на славата в Холивуд. На церемонията самият Ник обяви и датата на издаване на следващият им албум, озаглавен „The Album“. Той ще бъде лансиран на 5-и май 2023 г., а след него предстои грандиозно турне.

Това е шестият албумен проект за групата. „Всичко, което ни се случва е доказателство за любовта и подкрепата на нашите фенове, семейството и приятелите ни, които бяха с нас на всяка крачка по пътя“, каза Кевин Джонас на церемонията. Той дори нарече феновете „движещата сила“, стояща зад групата.

Jonas Brothers: От звезди на Disney Channel до световни имена на музикалната сцена

Всички ние ги познаваме повече от добре благодарение на филми като „Camp Rock“, както и от техния собствен телевизионен сериал „Jonas“.

Факт е, че групата се раздели за няколко години, за да поеме всеки своя индивидуален път, но въпреки това се завърнаха на сцената заедно, по-обичани от всякога. А сингълът им „Sucker“ дебютира под номер 1 в Billboard Hot 100.

В тази връзка Ник Джонас коментира: „Радвам се, че в онзи ден решихме да не правим повече това, че променихме решението си заедно.“

Не можем да отречем, че ние също се радваме.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Еволюцията в стила на Джо Джонас

Hero Slider