Ивайло Захариев за сватбата: “Дадохме си дума да си обединим пътя”

Любов като от филмите, отпразнувана с кино сватба.

Вчера пред Nova Ивайло и Станислава разказаха от къде е дошла идеята за специалната тема на сватбата им. “И двамата сме кинофенове и решихме да вплетем в украсата различни елементи, като например стара филмова лента, която използвахме като панделка”, разкрива младоженката, която по професия е компютърен специалист и асистент фотограф.

Локацията предразполагала избора им за темата – лятно кино “Кабана“, в парка пред НДК. На специалния ден звучала единствено музика от саундтраци от известни филми, а гостите получили малки статуетки “Оскар” и кутийки за пуканки.

Филип и Дамян, синовете на Ивайло, както и дъщерята на Станислава, Никол, също са присъствали на събитието, облечени по подобен начин като родителите си. Единствените елементи от церемонията, които не се случили по план, били в следствие от пандемията. Двойката е трябвало да намали списъка с гостите и да организира сватбата през септември, вместо през пролетта, както първоначално са искали.

В интервюто вчера Ивайло разказва и за предложението – случило се е преди година в съвсем неочакван за половинката му момент. Той пада на едно коляно на сцената на представлението “Поручик Бенц“, а изненадата на Станислава е била толкова голяма, че тя остава без думи.

“Не го очаквах, тъй като в тази седмица имахме малко неразбирателство, но мястото и пръстенът бяха много добре подбрани. Загубих дар слово и дори и “да” не успях да кажа. Загубих гласа си от притеснение“, разкрива още тя.

Това е втори брак за Захариев, който преди бе женен за Миряна, но любовта му със Станислава го накара да се разведе.