Ирина Шейк в перфектна форма месец след раждането

Ирина Шейк възвърна перфектната си форма едва седмици след като роди първото си дете.

31-годишният супермодел дари любимия си Брадли Купър през март с дъщеря, която кръстиха Леа. Младата майка вече се похвали с кадър в социалната мрежа Instagram, на който е по изрязан бански в близост до басейна.

Ирина неведнъж е споделяла, че предпочита да спортува, вместо да гладува, за да бъде с перфектна визия. Допреди раждането тя успя да запази добрата си форма, благодарение на здравословния си начин на живот.

“Никога не съм била на диета. Мисля, че човек трябва да яде това, което харесва, но е необходимо да прави упражнения, за да е във форма – няма значение дали във фитнес зала, чрез плуване или разходка в парка”, обяснява Ирина, която тренира дори на път.

Ирина и Брадли са заедно от пролетта на 2015-та година. Преди това двамата имаха дългогодишни връзки с футболиста Кристиано Роналдо и модела Суки Уотърхаус. “Винаги съм искала да създам семейство, защото това е най-важното нещо на света. Ние винаги трябва да се грижим за своите близки и приятели, които обичаме”, споделя Ирина, която откри бащата на детето си в лицето на Брадли Купър.