Ирина Шейк и Брадли Купър били нещастни заедно и късали многократно

Ирина Шейк и Брадли Купър без съмнение бяха една от най-красивите двойки в Холивуд. Но една от най-стабилните? Едва ли.

След като двамата обявиха раздялата си в началото на юни, голяма част от феновете им останаха изненадани. Все пак по време на промотирането на филма “Роди се звезда” Ирина и Брадли се появяваха ръка за ръка на събития и изглеждаха щастливи. 

Донякъде…

Сега, когато изплуват нови подробности за отношенията в двойката, става ясно, че те по-скоро са играли театър, за да популяризират филма на Брадли с Лейди Гага. Близки до топмодела и актьора разкриват, че те отдавна не били щастливи заедно.

И въпреки слуховете, че екранният флирт между Брадли Купър и Лейди Гага е прекатурил колата, в това явно няма и капка истина.

Приятели на Ирина и Брадли споделят, че те от много месеци не били щастливи. Между тях нямало хармония и истинско разбирателство. Без това да се разчуе, двамата всъщност са късали и преди, и то многократно.

Ирина Шейк търсела по-дълбоко емоционално обвързване, отколкото актьорът от “А Отборът” и “Последният ергенски запой” бил готов да й предложи.

Докато Брадли бил воден от професионалните си амбиции и не пропускал нито един шанс да тласне кариерата си още по-напред, за Ирина семейството било на преден план. Тя така и не привикнала с папараците и със суетата на многобройните червени килими през годината, докато Купър истински се наслаждавал на тези публични изяви.

Ирина се надявала и че двамата ще се оженят след появата на дъщеричката им, но това така и не се случило.

“Прекарвал съм доста време с тях двамата. Когато бяха заедно, те почти не си говореха” – разкрива техен приближен.

Всеобщото мнение на приятелите им е, че силното физическо привличане е събрало Ирина Шейк и Брадли Купър. Когато обаче страстта им започнала да затихва, се оказало, че двамата са твърде различни и нямат база, на която да изградят здрава връзка.

По време на четирите си години заедно, те така и не помислили да си купят общ дом. Преди да се разделят, Ирина обитаваше къщата на Брадли Купър в Калифорния.

Hero SliderPopular