Инид Синклер: Най-добрата приятелка на Уензди Адамс

Блясък, пухкави розови пуловери, цветни сенки за очи и руса коса. Очевидно образър на Инид Синклер е изграден като противоположност на Уензди Адамс. Тим Бъртън, който режисира сериала на Netflix, посветен на дъщерята на Адамс, я противопоставя на Ортега напълно умишлено. Съквартирантката е способна да направи мрачния дух на Уензди малко по-ироничен и лек.

И, да, експериментът е наистина успешен. В TikTok видеата, публикувани от фенове на сериала и посветени на приятелството между двете момичета, са истинска сензация.

@figgeyroles enid sinclair ilysm! #wednesday #wednesdayedit #enidsinclair #enidsinclairedit #enid #wednesdaynetflix #wenclair #fyp #foryoupage #fypシ ♬ original sound – izzy ✧.*

„Честно казано, Уензди не е най-добрата приятелка на Инид“, отбелязва Ема Майерс, която играе съквартирантката на мрачната тийнейджърка в Nevermore Academy, училището за „странни“ деца.

„Тя просто използва хората за собствените си интереси“, добавя актрисата. И все пак връзката между двете момичета бавно и търпеливо започва да работи. Инид, която е върколак и има трудни отношения с родителите си, веднага решава да се свърже със своята странна и винаги начумерена спътница.

Инид Синклер е лавина от оптимизъм, плетки и жизнерадост

Ако Уензди гледа на социалните медии като „изсмукващ душата вакуум с безсмислени твърдения“, Инид води клюкарски блог. Ако Уензди никога не изоставя черните си рокли. Инид й предлага координирани тоалети, които са толкова момичешки.

„Инид е олицетворение на всичко, което Уензди мрази: момичешки цветове и непрекъснато бърборене. Много се забавлявахме с нея. Сред мрачните цветове, палитрата на Инид от оранжево, розово и жълто е истински слънчев контраст, което им помага и да бъдат много различни една от друга като образи“, споделя Майърс.

Според нея, Инид е от съществено значение за създаването на съпричастност към героя на Уензди, която има склонността да се възприема много на сериозно и винаги да остава такава, каквато е. „Наистина ми харесва, че е нещо като комично облекчение. Много е ярка“, коментира още актрисата.

В Twitter и TikTok има толкова много хора, които се опитват да възпроизвеждат многоцветните й тоалети. Има дори такива, които се надяват, че между Уензди и Инид може да се роди нещо повече от приятелство.

Засега изглежда, че сериалът тръгва в съвсем различна посока, но за да видим повече елементи от „връзката им“, ще трябва да изчакаме втори сезон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: „Wednesday“ на Тим Бъртън вече ни очаква в Netflix