Инцидент със самолета на Кейт и Уилям

Тази сутрин самолетът, на който са пътували Кейт, Уилям и някои от съпътстващите ги журналисти, е попаднал в опасна буря.

Пътуването от града Лахор до столицата на Пакистан принципно отнема 25 минути, в случая на Кейт и Уилям е продължил над два часа. Причината била, че непосредствено след излитането самолетът е попаднал в електрическа буря.

Журналистите на самолета споделиха кадри от бурята и съобщение за случилото се. Във видео материала виждаме как гръмотевица удря много близко до едно от крилата и пилотът е трябвало да направи рязка маневра, която е поставила пътниците в опасност.

Накрая на полета Уилям направил изявление, с което успокоил ситуацията. Очаква се пътниците на самолета да прекарат няколко часа в Лахор преди отново да опитат да потеглят към столицата. За съжаление, това означава, че кралското семейство ще трябва да отложат някои от ангажиментите си от последния ден в Пакистан.

Пропуск от Кейт Мидълтън

Преди това през деня Кейт и Уилям посетиха известен монумент за държавата, Джамията на Шах Джахан. Там те проявиха уважение към културата и религията, като не само се облякоха с традиционно облекло, но и свалиха обувките си – също както направи принцеса Даяна при нейното посещение.

Можете да разгледате снимките от деня в галерията.

Кейт продължава да подражава на принцеса Даяна

Кейт Мидълтън с две нови цветни визии в Пакистан

Popular