Кейт Мидълтън с две нови цветни визии в Пакистан

За втория ден от пътуването в Пакистан Кейт се появи с два тоалета, отново вдъхновени от традиционното облекло в държавата.

Но ако вчерашният й тоалет носеше препратки към стила на принцеса Даяна, този път облеклото й ни напомни на друг член на кралското семейство. Имаме предвид кралицата, която винаги избира ярки цветове за тоалетите си, за да може по-лесно да бъде забелязвана в тълпата от хора.

Модните критици от известно време насам се чудят кога и Кейт ще започне да прилага това правило. Изборът й да промени гардероба си сега може да е свързан с промяната в задълженията на Уилям – напоследък той поема повече ангажименти от тези на кралицата като част от подготовката му да заеме нейното място.

Предполагаме, че все пак Кейт ще се стреми тоалетите й да бъдат по-актуални с днешните тенденции. Последните й две визии също са повлияни от неоновата мода, която завладя цял свят.

Кейт Мидълтън със стилна рокля в синьо и зелено

За първата си визита за деня тя се появи със зелена рокля тип палто и бял панталон отдолу. За да направи още препратки към традиционното облекло, тя допълни тоалета с пищен шал.

Няколко часа по-късно видяхме херцогинята с ярколилав тоалет от панталон и туника с традиционни орнаменти около деколтето.

Снимките и на двете визии са в галерията, а тоалета на Кейт, с който снощи пристигна в държавата, можете да откриете тук: Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Посещението на Меган и Хари в Африка се превръща в документален филм

Fashion Gallery