Илън Мъск се раздели с Граймс

Край за двойката, която изненада всички не само с необичаен характер и стил, но и със съвсем необичайно име за бебето им.

В интервю за Page Six Илън Мъск разкри, че с певицата Граймс са се разделили. Или както го нарече той – “semi-separated”.

“Полуразделени сме, но се обичаме и се виждаме често, отношенията ни са добри. Причината е най-вече, защото работата ми в SpaceX и Tesla изисква да съм главно в Тексас или да пътувам отвъд Океана, докато нейната работа е предимно в Лос Анджелис”, споделя бизнесменът. “Сега тя е отседнала при мен и малкият Х е в преходната стая.”

Илън и Граймс бяха заедно от 2018 година, а през май 2020г. те станаха родители на X Æ A-Xii.

Преди тази връзка Мъск е имал два брака, от които има 6 деца. Първата му половинка, с която е и бил най-дълго, е Жюстин Уилсън. С нея той посрещна първия си син Невада, който, за съжаление, е починал скоро след раждането си. По-късно на двойката им се раждат близнаците Грифин и Ксавие, а след това и тризнаците Кай, Деймиън и Саксон.

Илън Мъск: Страдам от биполярно разстройство

След раздялата си с Жюстин Илън се събира с актрисата Талула Райли. Женят се през 2010 година и се развеждат след само две години брак. По-късно обаче отново се събират през 2013-та, но се разделят окончателно през 2016 година.

Преди да започне връзката си с Клеър, Илън имаше кратка връзка и с актрисата Амбър Хърд.

Popular