Певицата Граймс е бременна от Илон Мъск

Певицата Граймс е бременна, а баща на бебето е нейният приятел Илон Мъск.

В профила си ексцентричната изпълнителна потвърди новината. От началото на 2020-та се носеше слух, че двамата с Мъск може би очакват дете.

Бременността на Граймс не е лека, научаваме от нейния пост в Инстаграм. Тя споделя, че е имала усложнения по време на първия триместър, по-лек втори триместър и трети триместър, в който страда от постоянни болки. “Всякакво физическо усилие ми е трудно. Не разбирах наистина в какво се забърквам” – оплаква се 31-годишната бъдеща майка.

Макар за Граймс това да е първо дете, Мъск вече има петима сина.

Децата на ексцентричният милиардер, чието състояние се оценява на 40 милиарда долара, са от бившата му съпруга Жустин Мъск. През 2002-ра година се ражда първият им син, който за съжаление почива внезапно още като бебе. В следващите пет години Жустин ражда първо близнаци, а след това и тризнаци, като децата са заченати инвитро.

След като с Жустин се разделят, Илон Мъск се жени за британската актриса Талула Райли през 2010-та. Две години след това се развеждат, а след още една година сключват брак отново. След втория им развод, Мъск известно време има връзка с Амбър Хърд.

Илон Мъск и Граймс са заедно от 2018-та година. Тогава дори се появяват заедно на бала Met. Бизнесменът и инди звездата не правят опит да крият връзката си и често се появяват заедно или си разменят туитове, но и в техните отношения не липсват раздели. За известен период през миналата година те бяха спрели да се следват във всички социални мрежи.

След това обаче, двойката посети заедно коледното парти на семейство Кардашиян: