Илън Мъск и Амбър Хърд се разделиха

Изглежда Амбър Хърд няма да намери своето щастие в любовта. След като преживя тежък развод с Джони Деп през 2016-та, актрисата имаше едногодишна връзка с милиардерът Илън Мъск. Но краят на тази връзка е сложен.

Близки до двойката разкриват, че инициатор на раздялата е самият бизнесмен. “Всичко между Амбър и Илон приключи. Тя е съкрушена. Решението беше негово. Той реши да сложи край на връзката им преди около седмица и се върна в Лос Анджелис. Амбър “ближе раните си” в Австралия”, казва източникът. Той допълва, че 46-годишният бизнесмен е научил неща за своята любима, които са го разочаровали и затова е предприел тази крачка.

Новината за раздялата идва седмица, след като Мъск сподели, че има сериозни проблеми, свързани с психичното му здраве. Този край обаче успя да изненада всички, тъй като наскоро бащата на Амбър Хърд, Дейвид, сподели, че Амбър и Илън вече мислят за сватба и за деца. Актрисата дори стана особено близка с децата на Илън, които изглежда също я харесваха, за разлика от наследниците на Деп.

Хърд се раздели със съпруга си, холивудския актьор Джони Деп, през 2016 г. след продължил едва 15 месеца брак. През същата година Мъск се разведе за втори път със съпругата си, актрисата Талула Райли.