Амбър Хърд на семейна почивка с Илън Мъск и децата му

Амбър Хърд съвсем наскоро официализира връзката си с милиардера Илън Мъск, но вече е готова да бъде майка за децата му.

Двамата се отправиха на малка семейна почивка в Австралия. Младата актриса сподели няколко кадъра в социалната мрежа Instagram, на които показва как се забавлява със синовете на Мъск край операта в Сидни. На едната фотография 31-годишната актриса дори позира върху гърба на едно от децата.

45-годишният бизнесмен има пет момчета. След като умира първородният му син Невада Аликзандър, Мъск и съпругата му – писателката Джъстийн Маск, се сдобиват с близнаците Грифин и Хавиер през 2004 г. и с тризнаците Деймиън, Саксон и Кай през 2006 г. Двамата се разделят през 2008 година, като Илън има още два брака – с британската актриса Талула Райли.

Краят на отношенията им е сложен през 2016 г., когато той среща Амбър. Актрисата току-що е обявила раздялата си с актьора Джони Деп и именно милиардерът е човекът, който стои до нея по време на тежкия развод.

Близки до двойката обаче са категорични, че двамата са готови отново да встъпят в брак. “Връзката между Амбър и Илън е много сериозна. Тя много би искала да се омъжи”, казва бащата. “Те искат да се задомят и да имат деца. Правят планове за това”, разкри наскоро бащата на актрисата пред сп. Grazia.