Иън Сомърхолдър под влиянието на три чаши вино

Иън Сомърхолдър ни изненада (и може би и самия себе си) с нова прическа. Снимката сподели в Инстаграм с един леко закъснял списък с цели за 2019 година.

Три чаши вино преди подстрижка може би не е добра идея. Това е урок, който Иън Сомърхолдър научи по трудния начин. Сподели снимка в Инстаграм от промяната, за която бързо съжали.

Целта му явно е била ястребова фризура, както написа шеговито в описанието на публикацията си. Не достатъчно бързо осъзнал, обаче, че за да продължи снимки по новия си проект, трябва прическата му да е същата. Актьорът продължи да се шегува, че ще трябва да пие много биотинови смутита, за да израсте косата си бързо.

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър сложиха край на слуховете

Подозираме, че снимката е била неговият начин да ни даде ъпдейт за какво се случва с живота му.

Заедно с всички забавни бележки по косата си той сподели и целите си за новата година, въпреки че вече сме към края на първата четвърт от нея. Сред нещата, които иска да постигне, вече има и такива, които е постигнал – включително прическата.

Освен това иска да събере повече средства чрез своята кампания за благотворителност чрез дегустиране на вино. “Фондацията Иън Сомърхолдър” е негова инициатива, която дава възможност на хората, които са дарили пари чрез организацията му да се срещнат с актьора и да дегустират виното, което той произвежда.

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд се ожениха!

Марката си “Dark II Dawn” той установи по-рано през този месец в Китай и според думите му, той е много горд от проекта. Всъщност това е още една от целите му за годината, които е постигнал.

Наред с това е да се справи с продукцията на новия си актьорски проект – V-wars. Това ще бъде първата му роля след “Дневниците на вампира” и там отново ще сложи своите вампирски зъби.

Другите му цели се състоят от това да се справи с новата си компания Rare Bird Sprods, да установи още една нова компания, за която тепърва ще разберем, и разбира се, да бъде добър баща и родител.

С жена му Ники Рийд са заедно от вече почти 4 години и имат 19-месечно момиченце.

Момиченце за Иън Сомърхолдър и Ники Рийд!