Иън Сомърхолдър и Ники Рийд се ожениха!

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд поднесоха най-голямата изненада на тв феновете! Двамата минаха под венчило тази неделя в Санта Моника, Калифорния.

Актьорите бяха сгодени, но сватбата се очакваше през лятото.
Двамата обявиха годежа си през януари тази година, когато Ники се появи с пръстен с диамант, а близък до двойката издаде, че предложението се е случило по време на Коледните празници. Актьорите планираха сватбата да се състои през юни, но явно са решили, че няма смисъл да чакат повече. 
Това е втори брак за Ники, която за кратко беше омъжена за музиканта Пол МакДоналд, и първи за Иън. Двамата започват да се срещат в началото на 2014, година след като Сомърхолдър се разделя с Нина Добрев. 

Сватбата се състояла в тесен семеен кръг, а Ники била облечена в класическа бяла рокля с дантела. Иън, от своя страна, заложил на бял костюм. В неделя сутрин преди венчавката актьорът написа в Twitter: “Най-красивата сутрин.” 



Ники и Иън на фестивала Coachella

Само преди две седмици двойката беше забелязана да се забавлява на фестивала в Калифорнийската пустиня Coachella. Иън тъкмо приключи снимките на шести сезон на “Дневниците на вампира” и е много вероятно датата на сватбата да е била съобразена с неговия график. 

Въпреки многобройните спекулации, че отношенията между Сомърхолдър и бившата му Нина Добрев са причината Нина да напусне сериала, двамата опровергаха тези твърдения. Иън подкрепи бившата си в решението ѝ да продължи кариерата си извън вампирската драма, а преди два дни актрисата с български произход доказа, че между двамата няма лоши чувства, публикувайки в своя профил в Instagram тяхна снимка от последния им ден на снимки заедно. 
Засега не е ясно дали някой от колегите на Иън е присъствал на сватбата с Ники Рийд, макар актьорите да поддържат близки отношения. Миналата година, на сватбата на Кандис Акола, която изпълнява ролята на Карълайн Форбс в сериала, присъстваха почти всички членове на екипа. Колежката му Кат Греъм (Бони Бенет в “Дневниците на вампира”) наскоро сподели за връзката му с Ники: “Никога не съм срещала двама души, които да са били повече сродни души от тях двамата. Те са просто невероятни. Всички ги обичат и наистина не мога да си го представя с някой друг.”

Снимки: Profimedia