Хю Джакман заявява любовта си към своята „необикновена“ съпруга

Когато става въпрос за семейството му, Хю Джакман винаги намира точните думи. За рождения ден на своята съпруга Дебора Лий Фърнес, 54-годишният австралийски актьор публикува „селфи“ в профила си в Instagram, заедно със сладко обяснение в любов.

„Честит рожден ден на моята невероятна съпруга. За 28-ми път празнувам този ден с теб. Ти ме научи на много неща, включително това как да празнувам живота, семейството, приятелството и любовта“, написа той в сряда, 30 ноември.

„Твоята светлина и радост греят навсякъде около теб! Децата и аз се наслаждаваме на този блясък всеки ден и днес се молим да почувстваш цялата любов, която рефлектира върху теб“, добави още актьорът, преди да завърши изявлението си с „Обичам те“.

Истинската любовна история между Хю Джакман и Дебора Лий Фърнес

Снимката, която Джакман сподели, е направена във Венеция, вероятно през септември 2022 г., по време на филмова премиера. Припомняме ви, че суперзвездата бе в Италия, за да представи новия си филм „Синът“, режисиран от Флориан Зелер.

„Любовта не винаги е достатъчна. За да отгледаш дете, са необходими повече от баща и майка. След този филм възприятието ми за бащинство се промени“, обясни Хю Джакман.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хю Джакман разказва за смъртта на баща си