Хю Джакман посвети мили думи на съпругата си в Париж

54-годишният Хю Джакман с радост отговаряше не въпросите на водещия, приемайки възможността да сподели повече за кино индустрията и да издаде някои тайни за съпругата си Дебора Лий Фърнес.

Тяхната първа среща датира от 1995 г., когато се запознават на снимачната площадка на австралийския сериал „Корели“. По това време актьорът, тогава на 27 години, току-що бе получил първата си голяма филмова роля.

Въпреки тринадесетте години разлика, двамата сключват брак през следващата година. Оттогава те са щастливи родители на Оскар /22 г./ и Ава /17 г./.

„Това е основата на целия ми живот“, сподели той на водещия.

Хю Джакман се възхищава на съпругата си

Най-голямата подкрепа на актьора в живота му е неговата жена. Той разчита на безпогрешната подкрепа на Дебора Лий Фърнес. „Няма нито една роля или прослушване, за което да не съм я молил за съвет“, коментира той.

Днес актьорът е изпълнен с гордост благодарение на прекрасното си семейство. „Имам две много красиви деца. Това научих от съпругата си: трябва да поставиш семейството на първо място. Това е най-важното нещо за мен“, добави още Джакман.

Преди няколко години, в интервю за „Sunday Today“ през 2018 г., актьорът коментира връзката си с жената до себе си: „Знаех, само две седмици след срещата с Деб, че ще бъдем заедно до края на живота си.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хю Джакман разказва за смъртта на баща си