“How I Met Your Father”, сезон 2 с премиерна дата през януари

И вие ли чакахте търпеливо анонсирането на датата за втори сезон на “How I Met Your Father”? Ако е така, то днес е вашият щастлив ден. Оригиналният сериал на Hulu официално се завръща за втория си сезон във вторник, 24 януари. И това не е всичко!

От платформата обявиха, че новите епизоди на спин-офа на „How I Met Your Mother“ ще се излъчват всяка седмица, а сезонът ще се състои от цели 20 епизода. Признаваме си, че дори не сме си мечтали да е толкова хубаво…

Звездата от любимия ни сериал – Хилари Дъф също обяви анонсирането на новия сезон в социалните мрежи, като сподели с нетърпение: „Умирах да ви кажа кога е премиерата на сезон 2 на „How I Met Your Father“ и най-накрая ми позволиха! Премиерната дата е 24 януари в Hulu, разбира се. Да тръгваме!“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от How I Met Your Father (@himyfonhulu)

Поглед зад кулисите на “How I Met Your Father”, сезон 2

Припомняме ви, че спин-офът направи премиерата си през януари 2022 г. на стрийминг платформата Hulu. И тъй като отговорът бе толкова положителен, малко по-късно стана ясно, че ще има втори сезон. Е, снимките са на финала си, а от Hulu ни приветстват зад кулисите на шоуто.

“How I Met Your Father”, сезон 1 стартира осем години след събитията от финала на „How I Met Your Mother“ и се фокусира върху изцяло нова група приятели, състояща се от Софи /Хилари Дъф/, Джеси /Крис Лоуъл/, Валентина /Франсия Райса/, Чарли /Том Ейнсли/, Елън /Тиен Тран/ и Сид /Сурай Шарма/.

Историята се разказва от гледната точка на 58-годишната Софи, изиграна от Ким Катрал от „Сексът и градът“. За разлика от оригинала, спин-офът установява, че нашата любима героиня вече е срещанала бащата на сина си. А действията се развиват под малко по-различна рамка от тази, която добре познаваме в „How I Met Your Mother“.

Сезон 1 включваше редица изяви на звездата от оригиналния сериал Коби Смълдърс /играеща ролята си на Робин Щербатски/, както и повтарящи се гост-звезди като Кайл Маклаклан, Лора Бел Бънди и Джо Ниевс.

Все още нямаме информация дали в сезон 2 ще видим нови лица. Но истината е, че тръпнем в очакване да разберем!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ще видим ли Селена Гомес във втори сезон на „How I met your father“?

Hero Slider