Сара Джесика Паркър на премиерата на „Хокус Покус“

Едно от най-очакваните кино продължения, от онези, които вече са били филмови сензации дори през далечната 1993 г., най-накрая е факт. И неговите главни герои също. Дори са по-бляскави от всякога.

Червеният килим в Ню Йорк по повод продължението на „Хокус Покус“ на Дисни, който преди почти 30 години подлуди младите зрители, благодарение на огромната симпатия на трите главни героини – вещици, Уинифред, Мери и Сара, изиграни съответно от Бет Мидлър, Кати Наджими и Сара Джесика Паркър, се превърна в истинско звездно събитие.

„Хокус Покус“ очакваме всеки момент в „Disney +

Най-чаканата актриса на червения килим на премиерата очевидно бе Сара Джесика Паркър. Но тези, които очакваха да видят специални ефекти и магически заклинания, трябваше доста бързо да променят решението си.

Актрисата се появи в разкошно облекло, дело на Armani Privé, в романтични нюанси на розово, сиво и лилаво. Истинско очарование, буквално.

За да открадне титлата за най-ексцентричен образ на вечерта, тук е божествената Бет Мидлър. Невероятната 76-годишна дама бе заложила на черно-бели райета, с многоцветна нотка на ръкавите и искрящ тюрбан в цвят фуксия. Ироничната и доста различна визия бе дело на дизайнера Кристофър Джон Роджърс.

Целейки да се разграничи от двете си колежки, Кати Наджими влезе в ролята на най-чувствената дама на червения килим. И всичко това благодарение на дългата й черна рокля с изрезки, подписана от Tom Ford.

Каквото и да кажем, фактът е един: видът на трите актриси ни омагьоса. Очакваме да видим дали и филмовото продължение на „Хокус Покус“ ще го направи със същата тази лекота.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сара Джесика Паркър потвърждава началото на снимките на „And Just Like That 2“