Хоакин Финикс се превърна в истински Жокер и прие наградата си със скандална реч

Големият печеливш сред актьорите тази година си позволи прекалено скандално поведение по време на наградите.

Дори и да искате да чуете речта на Хоакин Финикс ще ви бъде трудно – на всеки две думи тя е цензурирана, заради доста смелите думи на актьора.

Той неколкократно се изразява с неподходящи за подобна сцена изрази, като накрая на речта му, организаторите на събитието дори го прекъсват с фонова музика, която да го подсети да слезе от сцената.

Вижте кои бяха другите печеливши за вечерта тук.

Думите му всъщност не бяха никак безсмислени и целта на речта главно бе да благодари на всички в индустрията, който многократно са му помагали, въпреки че той сам осъзнава, че е сложен характер и никак не е улеснил хората, които са го подтиквали към развитие.

Обръща внимание и на така актуалната тема за екологията. “Много е мило, че всички изпратихте молитвите си към хората в Австралия, но това няма да постигне нищо”, заяви гръмко актьорът. “Вместо това можем да не ползваме частни самолети, за да стигаме до наградите и обратно, например”, допълни Хоакин с леко хаплив тон.

След награждаването Хоакин влезе в словесна свада и с журналистите, които имаха въпроси по отношение на филма, който му спечели наградата. Още на първото запитване от страна на репортерите победителят за вечерта отговори с думите: “Не говоря ли за това вече 6 месеца? Този въпрос е много стар. Какво очаквате – да ви кажа същото с други думи ли?”

Малко след събитието стана ясно, че актьорът е бил пиян по време на награждаванията, което заедно с притеснението му за събитието е предизвикало това държание от негова страна.

Големите претенции на Бионсе и Джей Зи на церемонията “Златен глобус”