Хоакин Финикс и Руни Мара ще играят заедно в „Островът“

Руни Мара и Хоакин Финикс пренасят своята любовна история на големия екран с новия филм, озаглавен „Островът“. Проектът с участието на популярните актьори ще бъде вдъхновен от наистина случила се история.

Ще станем свидетели на живота на американска двойка от 30-те години на миналия век, която решава да загърби цивилизацията и лудостта на съвремието, за да построи свое собствено райско кътче на пустинен остров.

Филмът обаче се оказва много по-труден за изпълнение от очакваното, особено след като графиня се опитва да завладее атола, за да започне строителството на луксозен хотел, предназначен за супер подбрана и богата клиентела. Това поставя началото на сюжет, пълен с интриги, предателства и изневяра, които дори ще накарат герой от проекта да извърши убийство.

Хоакин Финикс и Руни Мара не делят екрана като двойка за първи път

Любовната история между двамата всъщност се ражда на снимачната площадка на филма „Her“ през 2012 г., където Мара играе бившата на Хоакин, който днес участва в заснемането на „Жокера: Лудост за двама“.

Връзката между знаменитостите започва с голяма изненада от страна на Финикс. По време на интервю актьорът дори споделя, че в началото на запознанството си с Руни е бил повече от сигурен, че колежката му изобщо не се интересува от него.

„Тя е единственото момиче, което някога съм търсил в интернет. В началото бяхме само приятели, приятели“, разкри звездата от „Гладиатор“, който преди Мара е имал и други известни спътници в живота като актрисата Лив Тайлър и южноафриканския модел Топаз.

След участието им отново заедно в „Мария Магдалена“ през 2016 г., Мара и Финикс се сгодиха в голяма тайна през 2019 г. А през септември 2020 г. двойката посрещна първото си дете – Ривър Финикс. Името на детенцето им е посветено на брата на Хоакин, който почива от свръхдоза на 23-годишна възраст през 1993 г.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Хоакин Финикс се завръща в продължението на „Жокера“