Хоакин Финикс се завръща в продължението на „Жокера“

В последните 24 часа, Warner Bros. изненадаха цялата развлекателна индустрия като обещаха, че следващата част на „Жокера“ ще бъде факт и се очаква в кината на 4 октомври 2024 г. Продължението на объркващия хит на Тод Филипс, който спечели повече от милард долара през 2018 г. и донесе първия Оскар на Хоакин Финикс, е под въпрос от години.

Дълго време филмът чакаше своето развитие. През юни, Тод Филипс публикува сценария в Instagram. След това излезе информация, че „Жокера“ ще се превърне в мюзикъл с участието на Лейди Гага, която се предполага, че ще играе Харли Куин.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

Марго Роби, която изигра Куин в няколко филма от 2016 г. насам, ще запази поста си като герой, тъй като продължението на „Жокера“ ще се развива в различна вселена с различни герои.

Филипс сподели снимка на сценария в началото на юни, разкривайки френските субритри на филма, които се превеждат като „споделена психоза“ на английски и често се отнасят до психиатричен синдром, включващ заблуди, споделени между двойка хора. Може би това ще бъдат Жокера и Харли.

Хоакин Финикс се завръща такъв, какъвто го познаваме

Сюжетът следва линията, в която Фикинс е в образа на Артът Флек, борещ се клоун и амбициозен стендъп комик, който изпраща Готъм Сити в спирала от насилие, след като се трансформира в титулярния, легендарен антагонист на „Жокера“.

Този ход бележи най-новото развитие на Warner Bros. във все по-противоречива линия, като студиото реши да отложи дългоочакваната си адаптация на „Batgirl“, след като похарчи 90 милиона долара за заснемането на филма.

„Joker: Folie À Deux“ тръгва по кината на 4 октомври 2024 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Втора част на “Жокера” с Хоакин Финикс започва снимки догодина

Hero Slider