Хилари Дъф ни споделя за минали хранителни разстройства

Едва на 17 години, Хилари Дъф страда от хранително разстройство. Американската актриса, която вече е на 35 години ни споделя за този тежък момент от миналото си. „Не можех да не си помисля: „Аз съм пред камерата, а актрисите са толкова кльощави“… Беше ужасно“, каза тя за пръв път пред австралийското издание на „Women’s Health“.

В момента Хилари Дъф „се грижи за здравето си, като практикува дейности, които я карат да се чувства силна, вместо просто да подобряват външния й вид.“ „Общувам с хора, които ме карат да се чувствам добре и които споделят подобни на моите възгледи за здравето и позитивизма на тялото“, продължи главната героиня на „How I Met Your Father“.

Семейството и работата са на първо място за Хилари Дъф

Нейният треньор Доминик Лидер също говори пред списанието, споделяйки: „Не мисля, че тя ще има нещо против да кажа това: Да, нейната форма и нейното здраве са изключително важни за нея. Но най-важни са семейството и работата й. Когато се прибере от работен ангажимент, тя иска да прекара време с любимите си хора, защото отделя прекалено малко време на тях. А всеки момент е от значение.“

И когато не е заета на снимачната площадка, любимата ни Лизи Макгуайър се възползва изцяло от мига, за да се порадва на трите си малки дечица. Актрисата има десетгодишен син на име Лука от брака си с Майк Комри.

Хилари Дъф в момента е във връзка с певеца Матю Кома, за когото се омъжи през декември 2019 г. Двамата имат две дъщерички: Банкс Вайълет /4г./ и Мей Джеймс /1г. и 1/2/.

Позирайки гола за корицата на „Women’s Health“ през май, Хилари Дъф вече заяви публично, че се гордее с тялото си.

„Стигнах до етап, в който съм в мир с промените, през които е преминало тялото ми. То е придобивало толкова различни форми и размери. Наистина съм очарована от факта да съм жена и от промените, които тялото ни може да претърпи през целия си живот“, споделя още актрисата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хилари Дъф придава есенен шик на Instagram