Хилари Дъф придава есенен шик на Instagram

С настъпването на есенния сезон, всички ние искаме да създадем по-професионален имидж. Блейзърите винаги са must have в такива моменти. Хилари Дъф ни напомня това основно правило в една от последните си публикации в Instagram.

Зашеметяващата актриса, която ни поднася любопитни образи от началото на 2000-те, бе забелязана да носи супер шикозен сивкав блейзър. Тя го съчетава с дънки и обувки на ток, давайки ни вдъхновението, от което се нуждаем за следващата ни бизнес небрежна визия.

Наистина харесваме цвета и кройката на стилния блейзър на Хилари Дъф

Класическият есенен външен вид, който придава на актрисата е наистина впечатляващ, но същевременно с това скромен и професионален. Другото предимство на този аутфит е наличието на странични джобове. Да, така можем да държим под ръка химикал, телефон, портфейл и всичко друго необходимо за работния ден.

Факт е, че можем да носим блейзъра с любим чифт дънки и обувки на ток за изискана вечер или пък по-ежедневни панталони, съчетани с мокасини, равни обувки или такива на ток за по-работна визия. А хубавото тук е, че имаме толкова много място за аксесоари, че наистина можем да създадем своя персонализирана визия за всеки един повод.

Време е за работа в офиса или за среща през уикенда, вдъхновени от външния вид на Хилари Дъф. Е, а вие поготвихте ли гардероба си за есента?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ще видим ли Селена Гомес във втори сезон на „How I met your father“?