Хилари Дъф е оптимистично настроена за рестарта на „Лизи Макгуайър“

Хилари Дъф коментира рестарта на множество стари предавания. И, да, тя определено има надежда за „Лизи Макгуайър“. В предаването „WWHL“ Анди Коен искаше да разбере защо предишният опит на Disney + се провали, а актрисата му даде дипломатичен отговор.

„Disney + беше много нов, знаете“, каза тя. „И мисля, че те като че ли разбраха своите грешки, така че аз съм оптимист в това отношение“, добави още Дъф.

Когато първите опити бяха преустановени през 2020 г., всички бяха много разочаровани. „Знам, че се полагат усилия и разговори, опитвайки се рестартът да проработи, но за съжаление и въпреки всички усилия, това няма да се случи“, написа тя тогава в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Watch What Happens Live! (@bravowwhl)

“Искам рестартът на Лизи да бъде честен и автентичен спрямо това, което Лизи би била днес. Това е, което героинята ми заслужава. Всички можем да отделим момент, за да тъжим за невероятната жена, която тя би била, и за приключенията, които щяхме да предприемем с нея. Много съм тъжна, но затвърждавам, че всички дадоха всичко от себе. Нещата просто не съвпаднаха”, заключи тогава актрисата.

Хилари Дъф се вълнува силно от образа на новата Лизи Макгуайър

Самата тя не веднъж е казвала, че това е персонаж, който е много близък до сърцето й. Затова, когато нещата не се получиха с Disney +, Дъф се обърна към Hulu, а феновете вече таят толкова много надежди за това емблематично завръщане.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хилари Дъф ни споделя за минали хранителни разстройства