„As It Was“ на Хари Стайлс е най-слушаната песен на годината в Spotify

Spotify ни разкри класацията на най-стриймваната музика през последните 11 месеца, като хитът на Хари Стайлс – „As It Was“ бе избран за най-стриймваната песен на платформата за цялата 2022 г.

С почти 1,6 милиарда глобални стриймвания, бившият член на One Direction успя да надмине конкуренцията, като спечели достойно място в класацията на най-слушаните изпълнители в световен мащаб.

Едни от най-добрите песни в световен мащаб, намиращи се след песента на Хари, са още „Heat Waves“ на Glass Animals, „Stay“ на Джъстин Бийбър и The Kid Laroi, както и двете песни на Bad Bunny – „Me porto bonito“ и „Tití Me Preguntó“, съответно на четвърта и пета позиция.

„Cold Heart“ на Елтън Джон и Дуа Липа се класира на шесто място, „Quevedo: Bzrp Music Sessions, Vol. 52“ на Bizarrap на седмо място, „Enemy“ на Imagine Dragons на осмо място, „Ojitos Lindos“ на Bad Bunny на девето, а на десето „Running up that hill“ от Кейт Буш, песен от 80-те, която се върна към успеха благодарение на саундтрака на „Stranger things“, сезон 4.

Хари Стайлс отново се превърна в най-коментирания изпълнител

През последните дни Стайлс отново е главен герой в лицето на клюкарските издания след внезапния край на връзката си с Оливия Уайлд /с която го свързваха почти две години/ и предполагаемото сближаване с бившата си приятелка Кендал Дженър, с която Хари имаше връзка в периода от 2013 г. до 2016 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс и Кендал Дженър се срещат отново?