Хари Стайлс пропусна наградите VMA

Хари Стайлс не успя да приеме лично своята награда, тъй като бе зает с концерта си в Медисън Скуеър Гардън. Докато благодари на феновете си за подкрепата, той се извини, че не може да бъде в Prudential Center, Ню Джърси, за да приеме лично статуетката.

„Съжалявам, че не мога да бъда с вас тази вечер“, каза той във видео съобщение. „Надявам се, че имате прекрасна вечер и ви благодаря много.“ Освен че се извини, той се пошегува, че концертът му е на път да започне.

„Ще се кача на сцената малко по-надолу от мен“, сподели Хари. Любимецът на феновете бе облечен в обикновена сива тениска с малка къща, отпечатана върху нея, докато държеше приза си.

Малко по-рано в кратката си реч, той благодари на своите продуценти Kid Harpoon и Тайлър Джонсън за техния принос и „блясък“ в създаването на нещо „достойно за любовта на феновете.“ Поп звездата отново благодари на всички, които са гласували за него.

„Знам, че това е награда, гласувана от феновете. Бих искал да благодаря на всички мои фенове, които гласуваха. Нямаше да държа тази статуетка, ако не бяхте вие“, каза още суперзвездата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от MTV (@mtv)

Хари Стайлс бе един от най-номинираните артисти за вечерта

Изпълнителят на „Watermelon Sugar“ бе номиниран в осем категории. Дори той бе един от най-номинираните, заедно с водещия на шоуто Джак Харлоу и Doja Cat. Хари се състезава както за „Най-желан изпълнител на годината“, така и за „Видео на годината“ със своя сингъл „As It Was.“

Хари също бе в основните категории за „Най-добро поп видео“, „Песен на лятото“ и „Албум на годината“ /за „Harry’s House“/.

В миналото Хари е номиниран девет пъти като солов изпълнител, но преди тази година той имаше само една статуетка и тя бе за най-добра хореография във видеоклипа си „Treat People With Kindness“.

Но нека не пропускаме, че той има четири  VMA награди зад гърба си от дните на One Direction. С момчешката бой банда, Стайлс печели „Най-добър нов изпълнител“, както и „Най-добро поп видео“ и „Най-достойно за споделяне видео“ за “What Makes You Beautiful”.

Появата на Хари на наградите VMA идва на фона на неговото турне „Love on Tour“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс си дава време преди следващата филмова роля