Хари Стайлс помогна на 54 000 души в САЩ

Хари Стайлс никога не отстъпва, когато става дума за подкрепа на политически и социални каузи, в които вярва. От знамена с цветовете на дъгата, в подкрепа на LGBTQ+ общността, през подкрепа за движението Black Lives Matter до подкрепа за пострадалия от войната украински народ, Хари знае как да използва популярността и гласа си.

Да, той го направи отново, помагайки на безпартийната американска платформа за регистриране на гласоподавателите – Headcount. Певецът всъщност се обърна към феновете си в САЩ, като ги насърчи да се регистрират в платформата, за да могат да участват в междинните избори. Те ще се проведат на 8 ноември.

Стимулът, предложен, за да убеди дори най-непокорните, бе шансът за спечелване на пътуване и билет за участие в легендарното шоу Harryween, известният концерт за Хелоуин, един от най-популярните етапи от турнето.

@savvy.okayy this is the best he’s ever sounded #harryshouse #harrystyles #harryween #hopelesslydevoted #asitwas #harrystylesvids #fyp #viral #lan6 #theforumisharryshouse #grease ♬ original sound – sav

Хари накара 54 000 души да се регистрират

Това са около една трета от общия брой абонамети, получени от Headcount тази година. Суперзвездата успя да счупи и рекорда от над 28 000 достъпа до платформата само за 24 часа.

В допълнение, на всеки етап от Love Tour присъстваха доброволци, представители на платформата, които отговаряха на въпроси на гласоподавателите или им помагаха при гласуването.

Победителят в това специално и различно „състезание“ сподели, че е развълнувана да принадлежи към общността от фенове, които следват лице, „искащо промяна и насърчаващо ги да се справят по-добре“.

Ние също се гордеем с Хари и с начина, по който той използва безграничната си популярност. Браво, Хари!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Имението на Хари Стайлс се продава