Имението на Хари Стайлс се продава

Домът на суперзвездата отново е на пазара. След успеха на „Dunkirk“ и „Don’t Worry Darling“, бившият певец на One Direction се завърна в киното с дългоочаквания проект „My Policeman“.

И за да остане на гребена на вълната, той пусна ново видео към „Music For A Sushi Restaurant“, третата песен от последния му албум „Harry’s House“. За по-малко от два дни видеото надмина 13 милиона гледания в YouTube.

Сега имението на Хари в Лос Анджелис отново се продава, след като звездата го купи през 2016 г. за 6,9 милиона долара. Стайлс се погрижи за реновацията на имота и го обяви за продажба през 2017 г. за 8,5 милиона долара, но трябваше да намали цената през 2019 г. на 6 милиона долара.

Модерната вила на Хари Стайлс разполага с четири спални и шест бани

Повече от 400 квадратни метра открито пространство с много високи тавани и дървени подове. От дневната с камина и прибиращи се стъклени стени се излиза на тераса с изглед към целия град. А кухнята е просто чудесна за организиране на вечери с приятели, сред бели шкафове, сиви каменни плотове, голям централен остров и висококачествени уреди.

На горния етаж луксозният апартамент предлага зашеметяваща гледка със самостоятелен балкон, дрешник и спа баня с двойни мивки, голяма вана и изцяло стъклена душ кабина. Всички други големи спални за гости включват и самостоятелна баня.

А какво да кажем за градината? Тя е истински частен оазис с прекрасен басейн и хидромасажна вана, заобиколена от зеленина и впечатляващ кът за отдих, бар и баня, идеални за наслада и релакс.

Другите удобства от дома на Хари включват филмова зала, фитнес зала, офис и голяма самостоятелна тераса на горния етаж с широко пространство и изглед отпред към силуета на центъра на Лос Анджелис.

Освен това има и голям гараж, подходящ за 2 коли и дълга частна алея с допълнителен паркинг.

Продажбата на имота е в ръцете на Ема Хернан от хитовото риалити шоу на Netflix – “Selling Sunset”. А цената? Цената е 7 милиона и 995 хиляди долара.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс пуска първата си грим колекция