Разделени ли са Хари Стайлс и Оливия Уайлд?

„Don’t Worry Darling“ е заглавието на филма, който накара Хари Стайлс и Оливия Уайлд да се запознаят и влюбят, въпреки че според последните новини, идващи от Америка, изглежда, че те вече не са заедно.

Двойката, сформирана от изпълнителя на „As It Was“ и бившата звезда от „The OC“, винаги е изглеждала изключително силна, особено откакто започна промоционалното турне на филма, в който са главни герои.

Е, слуховете за хипотетична раздяла между Хари и Оливия не стихват, а дори напротив – стават все по-чести.

На изпълнената със събития предпремиера, която се проведе на филмовия фестивал във Венеция, всички забелязаха как Стайлс и Уайлд се погрижиха да не бъдат запечатани един до друг от фотографите. А когато журналисти помолиха хитовия изпълнител да позира до Оливия, той отговори твърдо с „Не“.

Дистанцията между Хари Стайлс и Оливия Уайлд

Дори по повод скорошното представяне на филма „Don’t Worry Darling“ в Ню Йорк, Хари продължи да се дистанцира от Уайлд. А това пък предизвика още повече съмнения за възможна криза във взаимоотношенията на двойката, чиято връзка започна през януари 2020 г.

„Мисля, че Хари и Оливия се разделиха или са скарани. Те активно избягват дори зрителен контакт“, сподели набюдателен потребител. „Мисля, че Хари и Оливия ще се разделят в близко бъдеще“, след това добави друг, сигурен, че поп звездата и режисьора вече не са толкова убедени в любовта си.

А големите американски медии коментират, че дистанцията, която двамата актьори поддържат на червения килим, не предвещава нищо добро за продължаването на връзката им и дори може да се окаже пагубна.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Оливия Уайлд говори за любовта си с Хари Стайлс