Какво се случи между Хари Стайлс и Крис Пайн?

Филмът, за който се говори най-много на филмовия фестивал във Венеция, несъмнено е един: „Don’t Worry Darling“. Първоначално със слуховете за /предполагаемите/ недоразумения между Оливия Уайлд и Флорънс Пю, а сега с видеото, което моментално обиколи интернет. И изглежда, че Хари Стайлс е плюл по колегата си Крис Пайн? Но възможно ли е това?

Флорънс всъщност пропусна пресконференцията за представянето на филма във Венеция. Въпросната звезда се появи само на червения килим. Според слуховете Пю не e останала доволна нито от историята, възникнала на снимачната площадка между Уайлд и Стайлс, нито от разногласията между нея и Шая Лебьоф.

Е, Оливия Уайлд успя да обоснове отсъствието на главната си актриса в Лидо по следния начин: „Това са само клюки. Всичко е наред. Флорънс Пю просто е много заета със снимките на „Dune 2““. Докато се чудим къде всъщност е истината, възникна още един проблем.

Видеото, на което изглежда, че Хари Стайлс плюе по колегата си Крис Пайн

Да, това се случи по време на официалната прожекция на филма във Венеция. Когато главните герои заемаха местата си в помещението, английският певец сякаш навежда глава към Пайн, седнал между него и Оливия Уайлд.

Хари Стайлс и режисьорът на филма всъщност успяха да запазят възможно най-голяма дистанция в публичното пространство, като дори не позираха заедно пред фотографите.

Представител на Крис Пайн пък изясни веднъж завинаги какво наистина се е случило в този толкова обсъждан момент.  „Това е нелепа история“, сподели негов говорител, заглушавайки всякакви нови клюки за предполагаемо напрежение между двамата актьори.

„Цялата тази история е измислица, плод на странна оптична илюзия, която е очевидно измамна и позволява глупави спекулации“, продължи представителят на Пайн в изявление. „Само за да бъде ясно, Хари Стайлс не е плюл по Крис. Между двамата има само голямо уважение. И всяка друга история за това е явен опит да се създаде драма, която не съществува. Това е всичко.“

Междувременно „Don’t Worry Darling“ изглежда не е приет особено добре от критиците, но си остава филмът, за който продължаваме да говорим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс си дава време преди следващата филмова роля

Hero Slider