Хари Стайлс е най-желаният мъж в света

Това е глобално посвещение, достойно за младата звезда, която през последните години спечели толкова много слава. След подвизите с One Direction, 28-годишният Хари Стайлс изгради солидна кариера като солист, а напоследък паралелно и с тази на актьор.

Въпреки това, славата не успя да промени човека, здраво стъпил на земята, който не иска да крие слабостите си и дори порастването си, било то артистично или сексуално.

2022 г. определено е годината на Хари Стайлс

Третият солов албум на суперзвездата, „Harry’s House“, пожъна светкавичен световен успех с хитове като „As It Was“, които направиха истински фурор в класациите и в TikTok. Последва световно турне, допълнено с хедлайнерско представяне на Coachella.

А след това Хари пусна и собствена линия за дрехи, грижа за кожата и ноктите, наречена „Pleasing“. Стайлс стана лице и на множество рекламни кампании на Gucci, а от скоро прави фурор и с филмовата си кариера.

Всъщност на големия екран, това изглежда е неговият златен момент. След дебюта си в „Дюнкерк“ от Кристофър Нолан, Хари бе избран да изиграе титана Ерос във фулма на Marvel. Както добре знаем, през следващите месеци ще го видим да участва и в два дългоочаквани филма: „Don’t Worry Darling“ и „My Policeman“.

“Всичко, което се случи след X Factor, изглежда като подарък за мен”, казва той. И всъщност, въпреки че е идолизиран от всички, тийнейджъри и възрастни, момичета и момчета, той държи да остане здраво стъпил на земята.

Неговият ангажимент е насочен изцяло към феновете, които показват цялата си любов към него на концертите. „Ако имам деца, ще ги насърчавам да бъдат себе си, да бъдат уязвими и открити“, обещава Хари.

Звездата се представя за нетипичен милениъл, който не е обсебен от социалните медии и дори гледа с известно подозрение на тях. И най-важното, Хари Стайлс държи много на личния си живот.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс си дава време преди следващата филмова роля

Hero Slider