Хари Стайлс е най-богатият под 30 г. във Великобритания

Хари достигна поредния нов рекорд и този път не е в музикална класация. Суперзвездата е обявена за най-богатата британска популярна личност под 30 години. Според списание “Heat World”, 28-годишният певец притежава сума, близка до £116 милиона.

През 2021 г. Хари Стайлс бе на второ място след друга поп звезда, а именно Ед Шийрън, със състояние от 236 милиона паунда и напълно разпродаденото му турне за по-малко от шест секунди. Сега, на подиума, точно под британската суперзвезда, е международната певица Дуа Липа.

Златната година на Хари Стайлс

2022 година е особено богата за кариерата на Хари, като допринася за растежа на неговото състояние. Албумът „Harry’s House“ остана на върха на британските класации за повече от шест седмици, както и сингълът „As It Was“, номер 1 в Щатите за петнадесет последователни седмици.

И успехите му не приключват с музиката, а продължават и с кино кариерата му. Певецът участва във филма „Don’t Worry Darling“, режисиран и с участието на Оливия Уайлд, режисьор и негова спътница в живота. Освен това Хари може да бъде видян и в „My Policeman“, най-новият му проект.

One Direction се събраха отново, но само в класацията

Хари Стайлс обаче не е сам в тази класация. Суперзвездата направи своя дебют в „Списъка на богатите“ на “Heat World” през 2016 г., благодарение на £37 милиона, които спечели от опита си в One Direction.

А останалите членове на бандата все още са в класацията, точно след него. Найл Хоран е на четвърто място с 58 милиона паунда. На пето място е Луи Томлинсън с 48 милиона паунда, а на шесто място е Лиъм Пейн с 47 милиона паунда. Веднага след това се нарежда и Зейн Малик с 38 милиона паунда.

Хари Стайлс успя да ги надмине, удвоявайки ги през 2020 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс помогна на 54 000 души в САЩ